L'autèntica crema catalana

És una recepta catalana de cap a peus, està boníssima, però l'has de saber fer, aquí tens una recepta que no és gaire difícil per fer-la.

Ingredients:

  • 6 rovells d'ous
  • 120 g de sucre
  • 1 litre de llet
  • 40 g de maizena
  • 1 canonet de canyella (opcional)

Passos:

  1. Posem la llet en un cassó, amb el canonet de canyella a foc mitjà.
  2. Només la deixem bullir un parell de minuts, després traiem el canonet de canyella del cassó.
  3. En un bol batem els rovells.
  4. Hi afegim la maizena i el sucre.
  5. Aboquem aquesta barreja en un altre cassó que posem a foc mitjà.
  6. Mentre remenem, hi anem afegint a poc a poc la llet.
  7. No podem deixar que arribi a bullir.
  8. Quan la barreja s'hagi espessit amb molt de compte de no cremar-nos, anem abocant la crema en els recipients en què la vulguem servir.
  9. Una vegada tenim la crema en els recipients, la deixem refredar.
  10. La posem a la nevera fins a l'hora de menjar-la.
Go up