L'autèntica crema catalana
És una recepta catalana de cap a peus, està boníssima, però l'has de saber fer, aquí tens una recepta que no és gaire difícil per fer-la.
Ingredients:
- 6 rovells d'ous
- 120 g de sucre
- 1 litre de llet
- 40 g de maizena
- 1 canonet de canyella (opcional)

Passos:
- Posem la llet en un cassó, amb el canonet de canyella a foc mitjà.
- Només la deixem bullir un parell de minuts, després traiem el canonet de canyella del cassó.
- En un bol batem els rovells.
- Hi afegim la maizena i el sucre.
- Aboquem aquesta barreja en un altre cassó que posem a foc mitjà.
- Mentre remenem, hi anem afegint a poc a poc la llet.
- No podem deixar que arribi a bullir.
- Quan la barreja s'hagi espessit amb molt de compte de no cremar-nos, anem abocant la crema en els recipients en què la vulguem servir.
- Una vegada tenim la crema en els recipients, la deixem refredar.
- La posem a la nevera fins a l'hora de menjar-la.