Gofres

En aquesta deliciosa i dolça recepta hi trobareu com fer 8 gofres boníssims per menjar amb fruita, Nutella, nata, formatge, caramel... (necessites motlles de gofres o una gofrera, per fer-los)

Ingredients:

  • 3 ous
  • 410 ml de llet
  • 240 g de farina
  • 2 culleradetes de llevat en pols (o un sobre)
  • Mitja culleradeta de sal
  • 110 g de mantega

Preparació:

  1. Desfés la mantega.
  2. Preescalfa el forn a 220°.
  3. Barreja-la amb els ous batuts i la llet.
  4. Afegeix la farina, la sal i el llevat en pols, barreja-ho bé, fins a obtenir una barreja ben homogènia.
  5. Col·loca els motlles sobre una graella del forn.
  6. Posa la barreja en els motlles posa-ho al centre del forn, durant 8 o 9 minuts aproximadament.
  7. Quan hagin passat els 8 o 9 minuts, treu-ho del forn.
  8. Deixa que es refredin una mica.
  9. Desmotlla els gofres, sobre una graella del forn.
  10. Treu-los del motlle i torna'ls a posar 4 o 5 minuts més al forn fins que estiguin daurats.
Go up