Pastís de poma

Ingredients:

  • 2 ous
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de sucre avainillat
  • 100 ml de llet
  • 2 cullerades d’oli
  • 120 g de farina de blat
  • 1 cullerada de llevat
  • Mitja cullerada de canyella en pols
  • 5 pomes

Passos per a fer el pastís de poma

  1. Posem els dos ous en un bol.
  2. I afegim les tres cullerades de sucre.
  3. Tirem la culleradeta de sucre avainillat.
  4. Ho barregem tot.
  5. Després hi afegim els 120 ml de llet al bol.
  6. També hi tirem l'oli.
  7. Ho tornem a barrejar.
  8. Posem la farina de blat.
  9. La cullerada de llevat.
  10. I també la canyella en pols.
  11. Ho tornem a barrejar, perquè no quedin grumolls de farina.
  12.  Preescalfem el forn a 180°.
  13. Agafem les cinc pomes i els hi traiem la part del mig, les pelem.
  14. I les laminem encara que també es poden tallar a làmines molt fines.
  15. Barregem la poma amb la resta de la massa amb comte de no trencar les làmines de poma.
  16. Posem una mica de farina al motlle.
  17. Ho posem al forn durant 1 hora.
  18.  Deixem que es refredi.
  19. I ho deixem a la nevera.
Go up