Pastís de poma
Ingredients:
- 2 ous
- 3 cullerades de sucre
- 1 cullerada de sucre avainillat
- 100 ml de llet
- 2 cullerades d’oli
- 120 g de farina de blat
- 1 cullerada de llevat
- Mitja cullerada de canyella en pols
- 5 pomes
Passos per a fer el pastís de poma
- Posem els dos ous en un bol.
- I afegim les tres cullerades de sucre.
- Tirem la culleradeta de sucre avainillat.
- Ho barregem tot.
- Després hi afegim els 120 ml de llet al bol.
- També hi tirem l'oli.
- Ho tornem a barrejar.
- Posem la farina de blat.
- La cullerada de llevat.
- I també la canyella en pols.
- Ho tornem a barrejar, perquè no quedin grumolls de farina.
- Preescalfem el forn a 180°.
- Agafem les cinc pomes i els hi traiem la part del mig, les pelem.
- I les laminem encara que també es poden tallar a làmines molt fines.
- Barregem la poma amb la resta de la massa amb comte de no trencar les làmines de poma.
- Posem una mica de farina al motlle.
- Ho posem al forn durant 1 hora.
- Deixem que es refredi.
- I ho deixem a la nevera.
Go up