Pastís de formatge japonès (més esponjós)

Aquest pastís de formatge japonès és molt fàcil de fer i queda molt bo i esponjós.

Ingredients:

  • 4 ous
  • 250 g de formatge tipus Philadelphia
  • 200 g de llet condensada (3 quarts de tassa)
Pastís de formatge

Passos per a fer el pastís:

  1. Preescalfem el forn a 180° per baix
  2. Se separen la clara i el rovell de l'ou en dos bols diferents
  3.  Muntem les clares de l'ou fins que estiguin al punt de neu
  4. Ajuntem els rovells i el formatge tipus Philadelphia
  5. Es barreja la Philadelphia amb els rovells fins que queda cremós i sense grumolls
  6. Posem la llet condensada en el bol dels rovells
  7. I ho barregem
  8. Afegim les clares a l'altre bol a poc a poc
  9. I ho anem barrejant
  10. Posem la barreja amb paper vegetal per la part de baix del motlle
  11. Freguem un trosset de mantega per la vora del motlle
  12. Posem paper d'alumini pel voltant i la base
  13. Afegim tota la barreja dins del motlle
  14. Ho deixem com més avall millor del forn durant 30 o 35 minuts
  15. Deixem que el pastís al forn durant 4 hores amb la porta mig oberta
  16. I a la nevera!
Go up