Pastís de formatge japonès (més esponjós)
Aquest pastís de formatge japonès és molt fàcil de fer i queda molt bo i esponjós.
Ingredients:
- 4 ous
- 250 g de formatge tipus Philadelphia
- 200 g de llet condensada (3 quarts de tassa)

Passos per a fer el pastís:
- Preescalfem el forn a 180° per baix
- Se separen la clara i el rovell de l'ou en dos bols diferents
- Muntem les clares de l'ou fins que estiguin al punt de neu
- Ajuntem els rovells i el formatge tipus Philadelphia
- Es barreja la Philadelphia amb els rovells fins que queda cremós i sense grumolls
- Posem la llet condensada en el bol dels rovells
- I ho barregem
- Afegim les clares a l'altre bol a poc a poc
- I ho anem barrejant
- Posem la barreja amb paper vegetal per la part de baix del motlle
- Freguem un trosset de mantega per la vora del motlle
- Posem paper d'alumini pel voltant i la base
- Afegim tota la barreja dins del motlle
- Ho deixem com més avall millor del forn durant 30 o 35 minuts
- Deixem que el pastís al forn durant 4 hores amb la porta mig oberta
- I a la nevera!