Galetes nadalenques
Aquestes galetes és una recepta per a tota la família, ja que és molt fàcil de fer tant la massa com les galetes.
Ingredients:
- 280 g de farina de blat
- 125 g de mantega a temperatura ambient
- 125 g de sucre
- 1 ou mitjà
- 1 culleradeta d'essència de vainilla o sucre avainillat (opcional)

Passos per a fer les galetes:
- Barreja la mantega molt bé amb el sucre.
- Després s’ha d’afegir l'ou.
- La culleradeta d'essència de vainilla o el sucre avainillat.
- I es torna a barrejar tot.
- Ara es tamisa només la meitat de la farina.
- S’integra la farina amb la massa.
- I ara el mateix amb l’altra meitat de la farina.
- Una vegada la massa ja està bé s'embolcalla amb film.
- S’ha de preescalfar el forn a 180 °C.
- Es deixa en el congelador 15 minuts.
- La massa s’ha d’estirar a sobre d’un paper de forn.
- Després amb l’ajuda d’un altre paper de forn s’estira amb un rodet de cuina.
- La massa ha de tindre aproximadament 3 mm de gruix.
- I ja es poden començar a fer les galetes amb l’ajuda dels motlles.
- Deixar al forn durant aproximadament 13 minuts.
Go up
Deixa un comentari