Galetes nadalenques

Aquestes galetes és una recepta per a tota la família, ja que és molt fàcil de fer tant la massa com les galetes.

Ingredients:

  • 280 g de farina de blat
  • 125 g de mantega a temperatura ambient
  • 125 g de sucre
  • 1 ou mitjà
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla o sucre avainillat (opcional)

Passos per a fer les galetes:

  1. Barreja la mantega molt bé amb el sucre.
  2. Després s’ha d’afegir l'ou.
  3. La culleradeta d'essència de vainilla o el sucre avainillat.
  4. I es torna a barrejar tot.
  5. Ara es tamisa només la meitat de la farina.
  6. S’integra la farina amb la massa.
  7. I ara el mateix amb l’altra meitat de la farina.
  8. Una vegada la massa ja està bé s'embolcalla amb film.
  9. S’ha de preescalfar el forn a 180 °C.
  10. Es deixa en el congelador 15 minuts.
  11. La massa s’ha d’estirar a sobre d’un paper de forn.
  12. Després amb l’ajuda d’un altre paper de forn s’estira amb un rodet de cuina.
  13. La massa ha de tindre aproximadament 3 mm de gruix.
  14. I ja es poden començar a fer les galetes amb l’ajuda dels motlles.
  15. Deixar al forn durant aproximadament 13 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up