Gofres
En aquesta deliciosa i dolça recepta hi trobareu com fer 8 gofres boníssims per menjar amb fruita, Nutella, nata, formatge, caramel... (necessites motlles de gofres o una gofrera, per fer-los)
Ingredients:
- 3 ous
- 410 ml de llet
- 240 g de farina
- 2 culleradetes de llevat en pols (o un sobre)
- Mitja culleradeta de sal
- 110 g de mantega

Preparació:
- Desfés la mantega.
- Preescalfa el forn a 220°.
- Barreja-la amb els ous batuts i la llet.
- Afegeix la farina, la sal i el llevat en pols, barreja-ho bé, fins a obtenir una barreja ben homogènia.
- Col·loca els motlles sobre una graella del forn.
- Posa la barreja en els motlles posa-ho al centre del forn, durant 8 o 9 minuts aproximadament.
- Quan hagin passat els 8 o 9 minuts, treu-ho del forn.
- Deixa que es refredin una mica.
- Desmotlla els gofres, sobre una graella del forn.
- Treu-los del motlle i torna'ls a posar 4 o 5 minuts més al forn fins que estiguin daurats.