Pa de pessic
Ingredients:
- 6 ous
- 100 g de farina tipus maizena
- 50 g de farina de blat
- 150 g de sucre blanc
Passos:
- Preescalfem el forn a 180 °C.
- Separem els rovells de les clares, menys 1 ou.
- Posem els rovells, l'ou sencer i 100 de sucre en un bol.
- Ho batem fins que quedi una mica escumós
- En un altre bol fiquem les clares, i ho batem fins que quedi a punt de neu, a mig batre tirem els 50 g de sucre a poc a poc.
- Barregem les clares amb els rovells amb una llengua, i posem la maizena i la farina tamisada. Intentant no perdre volum.
- Untem un motlle amb oli o amb un tros de mantega.
- Enfarinem el motlle, posem la massa al motlle.
- Ho posem al forn, però que només s'escalfi per baix.
- Ho deixem uns 25-30 minuts aproximadament al forn.
- Passat el temps ho punxem amb un escuradents, i si surt sec ja està.
- Enrecordat de ficar-hi sucre glaç per sobre, per donar-li un toc dolç.
Go up