Pa de pessic

Ingredients:

  • 6 ous
  • 100 g de farina tipus maizena
  • 50 g de farina de blat
  • 150 g de sucre blanc

Passos:

  1. Preescalfem el forn a 180 °C.
  2. Separem els rovells de les clares, menys 1 ou.
  3. Posem els rovells, l'ou sencer i 100 de sucre en un bol.
  4. Ho batem fins que quedi una mica escumós
  5. En un altre bol fiquem les clares, i ho batem fins que quedi a punt de neu, a mig batre tirem els 50 g de sucre a poc a poc.
  6. Barregem les clares amb els rovells amb una llengua, i posem la maizena i la farina tamisada. Intentant no perdre volum.
  7. Untem un motlle amb oli o amb un tros de mantega.
  8. Enfarinem el motlle, posem la massa al motlle.
  9. Ho posem al forn, però que només s'escalfi per baix.
  10. Ho deixem uns 25-30 minuts aproximadament al forn.
  11. Passat el temps ho punxem amb un escuradents, i si surt sec ja està.
  12. Enrecordat de ficar-hi sucre glaç per sobre, per donar-li un toc dolç.
Go up